PL 17/18: Exhibice ve Wembley v podání kohoutů, Spurs – LFC 4:1, review

Liverpool si dělal naděje na bodový zisk ze zápasu s Tottenhamem, bohužel totální kolaps v prvních minutách stála fanoušky Reds nehezky zakončenou neděli.

Klopp kvůli menšímu zranění Giniho musel udělat změny v záloze a na místo běhavehé Wijnalduma, dal Jamese Milnera. na kraj se znovu vrátil Moreno s Gomezem a do brány Mignolet. Reds nezačali zápas vůbec dobře, ve 4. minutě po chybě Lovrena, který neubránil za obranu nabihajícího Kanea se kohouti radovali poprvé. Studená sprcha však pokračovala déle než Liverpoolští chtěli a ve 12. minutě, znovu po obrovské chybě Lovrena, který podběhl míč běžel Kane s se Sonem v brejku 2:1 a po skvělé nahrávce kanonýra kohoutů se druhý zmiňovaný nemýlil a zvýšil stav na 2:0. Liverpool se dlouho nemohl dostat do zápasu a nedokázal si přihrát na metr. Ve 24. minutě však kvalitním pasem za obranu našel Henderson Salaha, který za pomocí tyče překonal Llorise. Po dalším nepodařeném zákroku Lovrena Kloppovi došla trpělivost a ve 31. minutě udělal první změnu v sestavě, za Dejana nastoupil Oxlade-Chamberlain a LFC začali hrát na 3 beky a širší obranu. Liverpool tlačil, ale obrana kohoutů předváděla stabilní výkony a nepustila reds do žádné šance. Na konci druhé nastavované minuty Emre Can u středu hřiště fauloval Alliho. Tottenham vyslal na centr do vápna pouze 3 hráče, přesto znovu po nedobře ubráněné standartce překonali Mignoleta, který se skvělou střelou Alliho nemohl nic udělat. Do šaten se tedy po 45. minutách odcházelo za stavu 3:1.

Druhý poločas začal o něco později jako ten první, Tottenham znovu skóroval ze standartní situace, kdy znovu nepochopitelně vyběhl Mignolet, který netrefil míč, který se odrazil ke Kaneovi a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Tottenham byl při chuti a Liverpool zralý na hození ručníku do ringu. Pokud by někdo hledal hlavní důvod převahy Tottenhamu byla to záloha, která tu naší dnes opravdu vymazali ze hřiště. Do konce zápasu už se nic nestalo, zápas se dohrával v poklidném nempu, spíše to vypadalo jako by měl s námi Tottenham soudnost a nechtěl nás více ztrapnit.

lista-stats

9. kolo Premier League 2017/18, Anfield, White hart Lane

Tottenham Hotspur FC - LIVERPOOL FC, 4:1 (3:1)


góly: 4',56' Kane, 12' Son (Kane), 24' Salah (Henderson), 45+2 Alli (Eriksen),
žlté karty: 45+2 Emre Can,
červené karty:
rozhodca: A. Marriner

zostava THFC

H. Lloris - J. Vertonghen, D. Sanchez, T. Alderwiereld, S. Aurier, H. Winks, D. Alli, K. Trippier, S. H. Son (69' Sissoko), Ch. Eriksen (85' Dier), H. Kane (88' Llorente)

zostava LFC

S. Mignolet - A. Moreno, J. Matip, D. Lovren - (31' Oxlade-Chamberlain), J. Gomez, J. Henderson, J. Milner, Emre Can (84' Grujic'), M. Salah, R. Firmino (77' Sturridge), P. Coutinho

lavička THFC

M. Vorm, B. Davies, E. Dier, F. Llorente, G. N'koudou, D. Rose, M. Sissoko,

lavička LFC

L. Karius, R. Klavan, T. Alexander-Arnold, M. Grujic', A. Oxlade-Chamberlain, D. Solanke, D. Sturridge

lista-conamzapasukazalsvk

Klopp prostě nehodlá změnit taktiku a proti skvěle hrajícímu Tottenhamu naordinoval útočnou taktiku, už po prvních 20. minutách však mohl vidět, že takhle to nefunguje. Totalní nemohoucnost a žádná taktická příprava nám tento zápas prohrála. Obrana je kapitola sama o sobě, která tu nemůže být rozvedena do dvou vět.

lista-hodnotenie

Výkon hodnotím známkou 4

Mignolet (4) – S 3 góly nemohl nic udělat, no znovu u 4 tého gólu ukázal jak chybující brankář hlídá naší bránu.

Gomez (6) – Celá obrana dneska stála za prd, on s tím sám nic nezmohl a ani nemohl.

Matip (5) – Spolu s Lovrenem obranou hru dneska opravdu nezvládli, ale nechci přirovnávat Matipa k Lovrenovi. Kane dnes neměl problém s obranou.

Lovren (1) – Dejan ve 31 minutě odstoupil kvůli zranění, ale to co předvedl za tu dobu na hřišti radši nehodnotit.

Moreno (5) – Svezl se s výkonem obrany. Dopředu také nic.

Henderson (5) – Náš kapitán má být lídr, bohužel dnes ani to mu nešlo.

Milner (5) – Snažil se, ale on a Henderson spolu hrát prostě na jednom hřišti nemůžou.

Can (6) – Byl nejvíc vidět z celé obrany, ale ani jemu se dnes nedařilo. Na konci zbytečně fauloval Alliho, a následně neuhlídal odražený míč.

Salah (6) – Nejaktivnější z útoku, jeden gol vstřelil, ale jinak bez efektu.

Firmino (6) – Bobby si to tam nemohl ve skvěle hrající obraně ukopat, snažil se ale neměl podporu ze zálohy.

Coutinho (6) – Coutsovi se snaha upřít nedá, ale když se nedaří tak se nedaří.

Oxlade-Chamberlain (5) – Dnes mohl ukázat, že se v něm fanoušci mýlí. Od 30. minuty střídal Lovrena, ale nic neukázal.

Sturridge (nehodnocen) 

Grujic’ (nehodnocen)

Harry Kane

 

52 Comments

  1. lfcwaay

    22. októbra 2017 at 19:06

    Som zastanca Kloppa ale ak mieni zapas čo zapas davat do zakladu Hendersona Lovrena Mignoleta tak tu nema čo robit.. Henderson je slabsi futbalista ako Lucas a to uz je čo povedat…mame najslabsiu obranu v PL čo chceme ??

    • lfcwaay

      22. októbra 2017 at 19:10

      Ja fakt nechapem ako poleno hendeeson môze hrat v zaklade a mat pasku ved to je vysmech cely ten klub je vysmech..to klopp nevidi ze ten chlapec prOste nevie hrat futbal ?? Alebo je ten klub uz fakt tak skurvemy ze mu nepomoze ani guardiola krizeny s mourinhom ??

    • robroy

      22. októbra 2017 at 19:25

      Kone… Svoje kone, tak ako jeho predchodca. Uzky káder – tak ako jeho predchodca..

  2. MengiCZE

    22. októbra 2017 at 19:08

    Ten kdo dneska čekal že vyhrajeme je buď slepý člověk a nebo fakt nemá soudnost. Hlavně že jsme porazili Maribor 🙂

  3. robroy

    22. októbra 2017 at 19:24

    Vlani sme sa utešovali, ako sme favorizovaným tímom rad-radom dokázali naložiť nádielky a neprehrať ani jeden prestížny duel..
    Spätný pohlad mi hovorí, že sme prehliadli negatíva, ktoré utlačia veškeré nádeje v lepšie, či úspešnejšie zajtrajšky, ked sme niektorí fanušikovia naivne dúfali, ze klub sa dokáže so skqelým managerom udomácniť „v zône kde sa rozdávajú medaily“ .. Bohužial, to však bez zásadných zmien nepôjde..

    Prehliadli sme, že majitelom sú cennejšie čísla, ktoré sa týkajú biznisu, kde sú stabilne v slušnom zisku.. A prehliadli sme, že KLopp je očividný egocentrik, ktorý si myslí, že z h***a upletie praskajúci bič.. Vidíme však, ze po letných TW, si kúpil len bumerang, ktorý – ako iste všetci poznáme – vracia späť k majiteloví rovnakou silou, ako ho zahodil.. Dnes LFC „válalo rekordy“ 1. počtom inkasovaných golov, aj s dnešným zápasom, takto mizerný vstup do sezony malo posledne v roku 1964. A potom, prekonali sme počtom divákov hladisku (88 000) rekord návštevnosti.
    Ďakujem..

  4. saty7

    22. októbra 2017 at 19:24

    nesuhlasim s tym ze ox nic neukazal … praveze bol jediny ktory mal svetle momenty … ukazal ze sa neboji 1vs1 mal par kvalitnych centrov ale na ne my nemame hracov v utoku … podla mna bol s coutsom jediny ktory mal aspon svetle momenty … rozhodne by mal hrat castejsie zaklad … inak celkovo co sa zapasu tyka skoda reci … vyhru som sice necakal ale aspon v tu remizu som dufal .. ale ten vykon bol cista hanba .. klopp je tiez uplne mimo a nechapem co to v LFC stvara … aj slepy musi vidiet kde je kamen urazu ale nas manazer ocividne stale nie a nie …

  5. ar77

    22. októbra 2017 at 19:37

    Po dlhej dobe mamtrochu cas.Vzdy som bol jeden z najvacsich zastancov Kloppa,ale co je moc to je moc.V beznom zivote,volam cloveka,ktory 20x robi to iste a caka iny vysledok,idiot,niekedy aj inak….Kto mi dokaze,nejak rozumne zdovodnit,to chorvatske hovado nonstop v zaklade,kto dokaze rozumne zdovodnit to poleno na 6ke,ked bolo v utorok vidiet ,ano beriem nebol to super ale aj tak,ze jediny z nasich zaloznikov,ktory tam moze hrat je Can? Dnes som si sponenul na uzasny vyrok,najdite 5 lepsich stoperov ako mame…Kurva ja nenajdem horsich,a musel by som si hlavu moc ponamahat aby som si spomenul na vacsieho trageda ako je lovren…Klopp je tu dva roky,naozaj som v nom videl spasitela,ktory nas klub zbavi pliev typu lovren henderson mignolet milner a spol…Zial mylil som sa.Ked sa realne pozriem na kader tak v LFC,aky chceme a aky by mal byt mohôi hrat Couts,Salah,Mane Firmino,ostatny su plevel,nehodna nasho dresu. A na zaver,Spurs su v laufe a my s nasou galaktikos obranou ideme na nich utocne,kurva Klopp naozaj nevie,ze sa da hrat aj zo zatiahnuzej obrany? Dlho som nebol taky vytoceny frustrovany ponizeny,aso si musim dat pauzu,bezne pre nas liga konci po vianociach teraz v oktobri….

  6. MengiCZE

    22. októbra 2017 at 20:21

    Kez by přišel Ancelloti

    • kloppinho

      22. októbra 2017 at 20:40

      co myslis ze carlo ma carovnu palicku
      mozme ist do pice ked v januari nic nepride

    • lfcwaay

      22. októbra 2017 at 23:17

      Nam nepomôze nikto.. je potrebna zmena majitelov, ktory maju gule investovat a nie len trepat pixoviny ako sme v zelenych cislach a ideme spravnym smerom pretoze sa rutime rovno do jamy levovej

      • Jamie23

        24. októbra 2017 at 16:44

        Presne suhlas… Zmena majitelov co nudu konkurovat na TW a nakupia posili hodne slova posila… A nie GSG ktora akurat vie, ze ma nie futbalovy klub ale len soccerovy…

  7. kloppinho

    22. októbra 2017 at 20:39

    ja som po polcase rezignoval nemam nervy na to, isiel som radsej vencit psa
    strasne chyby, stale dokola robime obrovske kiksy… superom nabijame na goly a stavame ich na nohy… to co lovren dneska predvadzal, pri tom druhom gole podbehol loptu jak skolak, vsak hra jak skurveny potrat, ten chalan je v naj rokoch a mal by sa zlepsovat, ale on ani nestagnuje ten kkt sa z horsuje a najhorsie na tom je ze zneisti znervozni aj ostatnych. koho tam ma dat klavana? vsak to je to iste kkt kixer, to kupil peknu picovinu.. tych par milionov mali radsej splachnut
    no nic s touto defenzivou nic… chalani je nieco nove okolo predaja klubu??

  8. keeno

    22. októbra 2017 at 21:12

    Škoda, že sme prehrali, škoda, že tak hanebne, škoda že mi to nič nerobí, som za dnešný zápas výsledok výkon neskutočne rád

    Prečo?

    Lebo sa možno konečne zmení veľa vecí v tíme a v kloppovom myslení a pozeraní na hráčov a tím, toto je ten moment, kedy môže všetko zlé meniť, a ak ani tento zápas nepomôže zmeniť jeho myslenie, tak potom, nech to rovno preberie Gerrard a Klopp nech sa poberie do Bayernu napr

  9. MengiCZE

    22. októbra 2017 at 21:20

    Nejlepší by bylo dvojice Gerrard – Hyppia… Dneska to napsal steeler dobře.. Uz fandime liverpoolu jen z toho ze jim fandime dyl

    • keeno

      22. októbra 2017 at 23:18

      Osobne sa začínam zaujímať, či to nie je choré, byť tak pripútaný k nejakému klubu, hocijaké mu

      • keeno

        22. októbra 2017 at 23:51

        Osobne, včera som hovoril, že ľahko vyhráme

        Osobne som na tejto stránke nielen kvôli spoločnému klubu ale aj kvôli tomu, že sa dajú rozoberať futbalové veci

    • kwop

      23. októbra 2017 at 20:57

      v com by bola dvojica gerrard – hyypia lepsia? to ako steve so samim by dostali od FSG prachy? gerrard nech je aj top legendou, nikdy netrenoval, hyypieho trenerske vyssledky su ake? preco by tea mali byt idealnym scenarom?

      0:5 na city, 1:4 u sliepok a skupina „klopp out“ nabera na clenoch … a to len preto, ze ako fans LFC nie sme dostatocne trpezlivi .. tu by pokojne mohol byt aj supertrener, kt. by mal v sebe vlastnosti tych naj trenerov historie, aj tak by, jednak nic neurobil, lebo LFC, jeho fans a vseobecne mantry a viera v hovadiny a jednak by po par zlych vysledkoch prisiel tradicny hon …

      • keeno

        24. októbra 2017 at 14:19

        Kwop

        Odpoveď, že v com by boli lepší? Nato sa nedá odpovedať, v tejto chvíli by minimálne prekopali zostavu, čo je nutnosť

        Viem, že neviem napísať všetko ako myslím, nechcem aby Klopp odišiel, lebo to nie je riešenie, ale chcem, aby lovren a Mignolet skončili okamžite a ak nato nemá gule, tak nech ide kade ľahši, lebo to je nutnosť, horších ako oni dvaja nenájdeš,

        Chcem aby Klopp prestal s dvadsať ročnými jednať ako s detičkami, ktoré majú a musia byť podporované psychicky, ale tu už stačilo hrajkania sa, že veď on nato má, kokot barani, lovren a Mignolet sú skodna

        • saty7

          24. októbra 2017 at 23:32

          to ci by dvojica gerrard hyypia bola lepsia vobec iste nie je to je pravda … vlastne nie je jasne ci by vobec niekto lepsi bol … co je ale iste je ze klopp to nezvlada a ked k zmene nedojde vlastne sa nikdy nedozvieme ci to byt lepsie moze …

          co sa majitelov tyka … nedali prachy ? dali 80mega prinajmensom … nevravim ze to je super vela … skor malo … ale peniaze nejake utratili a mozno dake dalsie aj dali to ze sme kupili salaha ktory sa zatial javi ok ale predsa len to nebol post kde nas tlacila topanka to uz nieje podla mna problem vedenia … to iste ox ktoreho sme kupili neviem naco ked mu este v tom strede aj tak nedavame sancu pred marnym hendersonom … fakt si niekto mysli ze by bol horsi ? prestanme to valat na majitelov pravda je taka ze klopp nemal plan B ked nevysiel plan A nech mi nik nevravim ze za dakych 40-80 mega sme nemohli mat kvalitneho stopera + pridat par mega a mohli sme mat aj DMko a stacil by nato podla mna len lepsi skauting

          • kloppinho

            25. októbra 2017 at 0:05

            Niekedy kúpiš hráča len preto aby nešiel ku konkurencii… Chelsea to robí furt
            Henderson je jak modla p… odstaviť kapitána repre na ostrovoch?? Seaman čím bol starší tým bol drevenejsi a chytal a je milión ďalších príkladov….
            A jak postrehol kwop jurgen nehrá na klasické dmko ale ľúbi sa mi že pozná recept na moderné rozostavenie 343 352 a skauting nemáme

            • kloppinho

              25. októbra 2017 at 0:12

              Plán b bol lovren klavan gomes 🙂

              • kloppinho

                25. októbra 2017 at 0:29

                Salah sa zatiaľ javí ok????? Predstav si kde by sme boli bez salaha keď Mane je zranený mal trest.. dobre sa posilit na hocijakom poste není nikdy naškodu.pekne perlim 🙂 som dorazil nacatu fľašku idem už spat soy

  10. Alex85

    23. októbra 2017 at 9:08

    Len sa pridam k vseobecnej frustracii…
    Ano neviem ci sa tu da cosi riesit… asi ani nie. Vymenou Kloppa sa neudeje nic ine, len to ze vysledky aj tak nebudu, a navyse ani sem tam nezahrame pekne na pohlad. Nechapem ze tak dobre plateny job si necha posrat nejakym Lovrenom co mignoletom.
    Podla mna sa nic nezmeni a ja osobne uz neverim ano v TOP4 (ku..a v oktobri!??!!?) a nemyslim si ze LFC titul za mojho zivota vyhraje..
    Ja fakt netusim, co za uchylku je fandit LFC…

  11. emil

    23. októbra 2017 at 11:40

    plne chapem vašu frustráciu, kedže sam som frustrovaný. na druhej strane ja už som zmierený s tým čo dosiahneme v tomto roku a tak sa aj na vysledky pozeram. možeme tu riešiť a rozčulovať sa nadtým či ma klopp odísť alebo akí hrači maju prísť. pozeram sa nato tak že hraju tí, ktorých mame. aj tak budem v dalšom zapase fandiť, akokolvek ma nasrali a po 4:1 som to vypol. ale ako to tu spomínate, asi som aj ja uchyl že to ešte stale sledujem …

    • MengiCZE

      23. októbra 2017 at 12:05

      asi ti blbne klávesnice.. Protože máš chybu ve větě s tým čo dosiahneme v tomto roku / určitě si myslel s tým čo dosiahnemev budoucích 10 letech timhle stylem

  12. Laci

    23. októbra 2017 at 15:38

    Tu netreba riesit ulohu Kloppa, ano aj on robi chyby, ale kto nerobi?
    Tu sa jedna celkom o nieco ine….. dokedy majitelia neposlkytnu velke financne prostriedky dovtedy budeme priemernym muzstvom Premier league.
    Ale v jednom som isty, majitelia financne nato ani nemaju, ani nemozu sutazit rusom z Chelsea, zidom z United, arabom z City.

    • MengiCZE

      23. októbra 2017 at 17:28

      můžou ale nechcou

      • keeno

        23. októbra 2017 at 17:57

        Presne, môžu, ale oni nepotrebujú titul, pre nich bol titul štvrté miesto a následné kvakifikovanie sa do LM, a ako bonus dostali skupinu cez ktorú nepostupit ďalej by bol hriech

        • kwop

          23. októbra 2017 at 20:58

          naozaj mozu?

          • MengiCZE

            24. októbra 2017 at 9:03

            Kwope můžou.. Ty peníze tam jsou, navíc FSG je společnost s více vlastníky, takže ty procenta jsou i u jiných.. Problém je v tom, že vlastní dva kluby na světové urovni ktery sní hodně peněz, stále jim ale zbyde… City vlastní 4 kluby ale platově uplně jinde.. Takže ty peníze můžou investovat hlavně do manchesteru..

  13. keeno

    23. októbra 2017 at 18:16

    Klopp má tromf v rukách, poslať mignoleta a lovrena z klubu von, ktorých mimochodom do klubu priniesol Rodgers
    Poslať ich preč z tímu, okamžite, rovnako ako sakha a Martina, ten prvý sa musí rehotat a mato, dostal smutné zadosťučinenie

    Všetko zlé je na niečo dobré, ako sa zvykne používať

    Ak Klopp oboch hráčov neposle kade ľahšie, tak mám jasno, že som sa v ňom veľmi sklamal, ak ich pošle, tak som zvedavý, čo v ňom je

    P. S. Inak, chcel by som mať to šťastie hrať pod Kloppom

    • kwop

      23. októbra 2017 at 21:00

      pri tom, co predvadza lovren, co klavan, tak sakho so skrtelom pridu ako najlepsi stoperi vsetkych cias ..

      ale suhlasim s tymi, co tvrdia, ze klopp pre lepsiu defenzivu neurobil zhola nic .. alebo urobil, ale to nevychadza, pripadne ju robit nevie ..

  14. kloppinho

    23. októbra 2017 at 22:48

    no nič našťastie mame cez tyžden volno… možme v klude niečo natrenovať (lovren zvlašť.. bez lopty len behať)
    mam taky ciťak (dufam že ne jak kenno:) že v dvoch zapasoch zabodujeme naplno a približime sa top-4 :)))
    v sobotu potrebujeme rozbiť huddersfield, potom pinkačka s mariborom a nato ťažky match na west hame za 3 body, bilič dostane padaka… alebo to je len mokry sen 🙂

    • keeno

      23. októbra 2017 at 23:56

      Určíte s Mariboro vyhráme, s Huddersfield som si nie istý,

      Lovrena a Mignoleta je nutnosť vyzliecť z dresu, obaja sú totálne psychicky labilni hráči, ukazovali priemerné výkony, lebo Klopp ich podporoval a oni hrali na 200 percent ich možností, čo stačilo na priemer,

      Naozaj sa nič lepšie nemohlo prihodiť ako tento kolaps obrany, obrannej dvojky, stálice tímu

      Prvý gól nebol Lovrenov, chybu urobil Gomez, ktorý neudržal obrannú líniu, ale to, čo následne predviedol Mignolet, ktorý sa konečne rozhodol, že vybehnem, tak vybehol, vybehol s celým tímom a ukázal Kloppovi, že už mňa do bránky nikdy nedaj

      Lovren je samozrejme top hráč a v žiadnom prípade nechcel zaostat za úžasným počinom Mignoleta, tak pri druhom góle Spurs ukázal, že dá sa.
      Prekonal Mignoleta, vo chvíli, keď sa na ihrisku hral futbal, on bol jeho súčasťou ako obranca, sa rozhodol, že si zalieta vo vzduchu, aj si zalietal, možno sa aj chvíľu cítil ako vták vtákov, a aj keď nie, tak nemusí byť nešťastný, po tomto zápase sa stal nesmrteľný

      Samozrejme, že Mignolet nešťastný, že zas budem druhý najhorší, tak skúsil akrobatické číslo, kde o loptu vôbec nešlo, on si chcel len vybojovať titul Muž zápasu, čo sa mu aj podarilo, aj vďaka tomu, že Klopp, šokoval a prvý krát v jeho krátkej histórii ako manažér LFC,
      striedal v prvom polčase, škoda, možno by Lovren ešte kúsok seba najlepšieho ukázal, bohužiaľ, tento mini súboj pred rekordnou návštevou PL nemal možnosť pokračovať

      Takže, čo sa brankárov týka je to ľahké, Ward jednotk na PL a Karius na CL

      MIGNOLET tréningový kráľovský sparing

      Lovrena konečne do piče poslať, alebo aj do cirkusu, Klavan na striedačku, a púšťať len v prípade zranení na ihrisko alebo taktické striedania pár minút do konca, Gomez Matip aj keď to bude slabá dvojka, horšie ako s cirkusantom lovrenom to nemôže byť

      Ak Klopp v tejto chvíli nevyužije poslednú možnosť a prestane naivne veriť, že jeho podpora hráčov, nekonečná podpora priemerných hráčov, smeruje nikam, tak sa všetkým, ktorí Kloppa dávno prekukli ospravedlňujem a som slepý kokot a Klopp nech ide do piče

      • kloppinho

        24. októbra 2017 at 9:06

        Jaaj… prekukli.. to môže byť jak s tým pocitom….
        A pritom prvom góle má lovren tiež veľký podiel viny, pozične zahral zle a potom alibistický vyklusaval

        • keeno

          24. októbra 2017 at 11:50

          Kloppinho,
          Ten prvy gol nebol vobec lovrenov,
          V prvom rade to bol fantasticky dloubak casovany za obrannu liniu, kde gomez zpravej strany nedrzal liniu ofsajdovu liniu , keby bol krok v predu, tak by sa piskal ofsajd, ale to by sme prisli o super mignolet vybeh,
          Pisem ironicky, ale je mi do placu

          • kloppinho

            24. októbra 2017 at 15:27

            Musíme dokázat, že naše obranná hra je lepší, než se na první pohled zdá. Jediný způsob, jak si napravit reputaci, je zůstat silný. První gól bychom nedostali, i kdybych byl na hřišti já. V teniskách,“ řekl po zápase Klopp.
            „První gól přišel po autovém vhazování, kdy jsme neměli pokryté prostory. Druhý přišel po protiútoku, jehož finální přihrávku nedokázal Dejan vystihnout včas. Pokud byste na Dejana poslali stovky dalších takových balonů, jsem si jistý, že by je zachytil,“ zastal se Klopp chorvatského obránce, kterého ani ne po půl hodině hry vystřídal… Keď v sobotu mu dá znova šancu a zas bude kúriť ten drevár… Tak asi sa pridám do skupiny klopp out“

            • keeno

              24. októbra 2017 at 16:08

              Jak lepsi, jak se zda, akoze toto snad nikdy neskonci ,

              Ospravedlnujem sa za sebavedomie , ale ak toto , co klopp povedal myslel serio, ze prvy po autovom vhadzovani a ze druhy lebo si lovren zle nacasoval vybehnutie a z dvadsat dalsich by sa mu to nestalo?

              Co mi jebe? Vsak ja mozem trenovat stat sa menezerom liverpoolu v tejto sekunde,

              Kwopor , tu mas odpoved v kloppovych slovach na otazku, preco by gerrard s hypiam boli lepsi,

              Normalne sa neda ani plakat ani smiat , tato situacia je cista tragedia pre kazdeho liverpoolskeho kibica ako hovoria poliaci, skoda , ze neviem po madarsky

              P.S. Ak by mi niekto priniesol video ako pred prvym golom hlavickoval lovren loptu do autu, anikdy predtym by som o lovrenovi nepocul, tak tych 5 sekund by mi stacilo, aby som pochopil, ze je psychicky labilny, totalne vystresovany typ hraca , ktory navyse este aj futbalovo hodne zaostava , aj za mnou, a to som tri krat striedal v snfl, cize v porovnani lig 2 az 3 levely nizsia liga

              Prepacte , ale toto je nenormalne, co sa v lfc deje, myslel som ,ze po desiatich rokch s lucasom si konecne oddycnem, ale neee, ono to moze byt este horsie , neverim neverim

              • kloppinho

                24. októbra 2017 at 16:32

                Psychológia… Ospravedlnil podržal ho.. chce mu vliať trochu sebavedomia lebo to potrebuje teraz najviac

                • keeno

                  24. októbra 2017 at 16:57

                  Sak klopp nalieva sebavedomie dovsetkych hracov dva roky,

                  Ak dva roky nalievam sebavedomie dennodenne kyblami, zaroven ich trenujem tak nebudu hrat horsie a horsie

                  Strata casu, totalna strata nezmyselna casu,

                  Hocijako zo vsetkych stran sa moj prepity modzog snazi previdiet moj pohlad na situaciu, ze nieco mi unika , ze sak nemoze vsetkym menezerom liverpoolu po urcitom case ich posobenia v anfielde sorry jebat v hlave, tak asi zacnem verit na carodejnice, vuuudu, a ineho vychodiska nevidim ako, ze anfield je prekliaty

                  • kloppinho

                    24. októbra 2017 at 22:55

                    V defenzíve sme vsadili na zle kone čo ti mám na to povedať
                    Neviem prečo jak a kto za to môže najviac.. sme sa dostali do ťažkej situácie a minimálne ešte 2 mesiace nemame na výber“
                    Náhodou sa zraní Matip čo potom?? Keď chceme ostať v hre čo všetci v kútiku duše chceme.. musíme hrať s tým čo máme a stále dokola skúšať reštartovať drevarov.. ináč si to neviem vysvetliť
                    Pochopím keď nepríde VvD ale keď nepríde nikto tak jebem NATO už má neuvidíte začnem fandiť psg Neymarmania. Našťastie fandím lebronovi-cavs, phile,sharks, saganovi atď čo ti poviem

                    • kloppinho

                      24. októbra 2017 at 23:47

                      Keeno aj claudio bravo sa rozchytal 🙂 kua 0:0 a oku lahodiaci match.. to sa hrá keď sú love

  15. kloppinho

    23. októbra 2017 at 22:51

    s trapym je čo? si niekde v teple nohy v piesku alebo niekde čihaš za rohom 🙂

  16. MengiCZE

    24. októbra 2017 at 9:01

    Klopp dojebal prakticky celou zálohu, když s jeho idiotismem vykopal kvalitní stopery a místo nich nikoho nepřivedl.. A stále se tu najdou tací co Kloppa brání, že vlastně nemá na výběr

  17. Alex85

    24. októbra 2017 at 11:19

    Ako povedal Stevie Wonder: uvidime 🙂
    Kazdopadne toto je presne moment, ked sa uvidi ako dalej v tejto sezone. Lovren musi byt posadeny, teraz uz neni vyhnutia. Ak to Klopp neurobi, zacne stracat podu pod nohami lebo prirodzene kritika pojde aj na dalsich (Migs, Henderson,…) ak nebude dost golov tak to bude pokracovat Firmsom a Salahom a potom zacne stracat mocne podu pod nohami. Ak tuto sezonu neda 5te a lepsie umiestnenie bude pod obrovskym tlakom…
    Za mna: zial 🙁 ….

  18. keeno

    25. októbra 2017 at 0:47

    Peniaze v tejto situacii nie su priorita, neodbacajme od temy, sustredme sa na hracov, ktorych v tejto chvili mame v time na ich kvality a na kloppa a jeho radost trenovat hracov

    Zacnem Kloppovym trenovanim hracov, paci sa mi ta myslienka a rozumiem ako to mysli, ale ak nevidi, ze lovren a mignolet nezvladaju tlak hrat v klube ako liverpool , tak nielen ze straca cas, ale hlavne nechapem , ze to nevidi, ze su doslova a do pismena skodna, virus v time, infekcia, ako chce klopp naucit beznoheho obuvat topanky?

    Toto je moment den situacia kedy klopp ma moznost urobit rez rezov a aj keby sa nevyhravalo, co neverim, ze by sa prehravalo bez cirkusovej dvojky, tak ma jedinecnu prilezitost, teraz dnes vydomestovat rakovinu jeho timu, lovren a mignolet definitivny bodka koniec, oni su rakovina tohto timu

  19. MengiCZE

    25. októbra 2017 at 23:33

    Keita další redka… Už 3ti v sezoně..dodrbal lipsku zapas dneska mohli pres bayern postoupit.. Nevim co mu houpe v hlavě volovi

    • kwop

      26. októbra 2017 at 7:44

      liverpoolski fans uz hovoria o tom, ze sa setri na LFC … ocenuju jeho pristup .. ked mal coutinho v lete ten isty, hovorili nieco uplne ine ..

  20. keeno

    27. októbra 2017 at 0:58

    Ospravedlnujem sa

    Moje emocie branili pohladu dalej

    V ziadnom pripade sa nestane , ze mignolet sa uz do branky nepostavi a selfie slovrenom som nestihol

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply