ČESKO - SLOVENSKÝ WEB FANS LIVERPOOL FC, FUTBALOVÉHO TEAMU PREMIER LEAGUE
neprihlásený užívateľ

Zápasy - program

LM 14/15 (D) - Real Madrid 22.10. 20:45, PREVIEW >> TV
PL 14/15 (V) - QPR 19.10. 14:30, PREVIEW >> 3:2
PL 14/15 (D) - WBA 4.10. 16:00, PREVIEW >> 2:1
LM 14/15 (V) - Basel 1.10. 20:45, PREVIEW >> 0:1
PL 14/15 (D) - Everton 27.9. 13:45, PREVIEW >> 1:1
::rozpis a výsledky 14/15 ::ako a kde pozerať LFC ::stats hráčov 14/15

Tabuľka Premier League

DÔLEŽITÉ INFO:

Pomôž lfcway.com a staň sa redaktorom vyprofilovaného webu o Liverpool FC. Baví ťa písať, robiť grafiku, videá? Kontaktuj nás na lfcway@gmail.com.
Liverpool FC - LFCWAY.com > Všetky zápasy/štatistiky > Preview
Premier League 13/14: LFC - Southampton, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Čtvrtek, 19 Září 2013 15:08

I po 4. kole Premier League platí, že jedině liverpoolské kluby jsou neporaženy. Na hřišti Swansea jsme uhráli remízu a tak proti Southamptonu je na řadě opět jedině výhra.

Aktualizováno Pátek, 20 Září 2013 08:19
 
Premier League 13/14: Swansea - LFC, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pátek, 13 Září 2013 17:34

Po reprezentační přestávce se vrací Premier League. Konkrétně začíná 4. kolo a dosud stoprocentní Liverpool FC zajíždí do Walesu, kde se na Liberty Stadium představí proti Swansea.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2013 10:00
 
Premier League 13/14: LFC - Man Utd, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pátek, 30 Srpen 2013 11:07

V neděli 1.9. nás čeká první derby zápas této sezony. Na Anfield přicestuje tým United z nedalekého Manchesteru. Náš tým je v lize stoprocentní, ale v poháru se v úterý trápil.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2013 10:02
 
League Cup 13/14, 2. kolo: LFC - Notts County, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pondělí, 26 Srpen 2013 17:27

Již v úterý 27.8. se zapojíme do Capital One Cupu. Na svém Anfieldu přivítáme Notts County, který hraje třetí nejvyšší soutěž a po úvodních kolech se potácí na hraně sestupu.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2013 10:02
 
Premier League 13/14: Aston Villa - LFC, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Čtvrtek, 22 Srpen 2013 20:26

2. kolo Premier League je tady. My zajíždíme k prvnímu venkovnímu utkání do nedalekého Birminghamu, kde nás přivítá Aston Villa. V utkání můžeme počítat i s novou posilou z Valencie, Cissokhem.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2013 10:03
 
Premier League 13/14: LFC - Stoke, preview
Napsal uživatel kwopor   
Pátek, 16 Srpen 2013 09:47

Začíname. 1. kolo Premier League sa po rokoch konečne hrá na Anfielde, na ktorý prichádza neľahký súper v podobe Stoke City.  V sobotu to pre mnohých bude aj o prerušení niekoľkotýždňového čakania na súťažný futbal. Tento duel je zároveň tým, ktorý otvára PL 2013/14.

Aktualizováno Pátek, 16 Srpen 2013 16:49
 
Příprava 13/14: LFC - Celtic, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pátek, 09 Srpen 2013 14:45

Poslední přípravný zápas je tady! Již jen týden chybí do začátku BPL a nás čeká poslední a zároveň nejtěžší zkouška v tomto přípravném období. Představíme se v Dublinu kde nás čeká bouřlivá atmosféra a snad i skvělý zápas. AKTUALIZOVÁNO!!

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2013 10:04
 
Příprava 13/14: Vålerenga - LFC, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pondělí, 05 Srpen 2013 19:46

Pomalu ale jistě se blíží začátek nové sezony Premier League. Liverpool FC sehraje již jen dvě přípravná klání, to předposlední, s Vålerengou Oslo již tuto středu, 7.8. v Norsku. AKTUALIZOVÁNO 6.8. o 23.35!!

Aktualizováno Úterý, 06 Srpen 2013 22:54
 
Příprava 13/14: LFC - Olympiacos, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pátek, 02 Srpen 2013 08:28

První a poslední přípravný zápas na Anfieldu odehraje v létě 2013 Liverpool v sobotu, 3.8 od 13:45 proti řeckému velkoklubu Olympiacos FC. Do začátku ligy nám zbývají již jen tři přípravná utkání a tak se dá očekávat formování základní jedenáctky pro úvod sezony.

Aktualizováno Sobota, 03 Srpen 2013 15:27
 
Příprava 13/14: Thailand XI - LFC, preview
Napsal uživatel Xabi18   
Pátek, 26 Červenec 2013 17:21

Poslední zápas na zámořském turné čeká fotbalisty Liverpool FC v neděli na národním stadionu Rajamangala v Bangkoku. Bude se hrát od 12:45 SEČ.

Aktualizováno Sobota, 03 Srpen 2013 15:27
 
Příprava 13/14: Melbourne - LFC preview
Napsal uživatel Xabi18   
Úterý, 23 Červenec 2013 15:02

Po zápase v Jakartě se hráči LFC přestěhovali do Austrálie, kde se představí proti týmu Melbourne Victory.

Aktualizováno Úterý, 23 Červenec 2013 23:09
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 6 z 32

ŠTATISTIKY 2014/15 (po zápase s WBA 2:1)

GÓLY
3 - Sterling, Gerrard 2 - Suso 1 - Sturridge, Moreno, Balotelli, Rossiter, Henderson, Lallana
ASISTENCIE
3 - Henderson 2 - Balotelli, Sterling 1 -Moreno, Manquillo, Allen, Lambert
ZÁPASY (všetky súťaže)
10 - Mignolet, Sterling 9 - J. Henderson, Gerrard, Lovren, Manquillo
POČET MINÚT (všetky súťaže)
930 - Mignolet 854 - Sterling 810 - Gerrard, Lovren, J. Henderson 745 - Manquillo
BODOVANIE HRÁČOV (na základe reviews, všetky súťaže)
13 - Sterling 8 - Moreno 7 - J. Henderson 6 - Mignolet ... -13 Marković -12 Lovren -6 M. Sakho
HRÁČ ZÁPASU (všetky súťaže)
3 - Sterling 2 - J. Henderson 1 - Gerrard, Balotelli, Moreno, Lucas, Mignolet
ŽLTÉ KARTY (všetky súťaže)
5 - Gerrard 3 - Moreno 2 - Manquillo, Balotelli, 1 - M. Sakho, Sterling
ČERVENÉ KARTY (všetky súťaže)
-
HODNOTENIE (posledných 10 zápasov, škála 1 až 5, na hodnotenie na základe reviews)
3, 4, 2, 3, 4, 2, 5, 2, 3, 3 = priemer 3,1
FORMA (posledných 10 zápasov)
V P R R P V P V P V
ZRANENIA
19.10. Allen (noha), Sturridge (stehno), Lovren (noha) 10.11. Emre Can (noha) 30.11. Flanagan 5.12. Suso (triesla)

Krátke správy

Marsh hetrikom zariadil výhru U18

18-ka rozbila na domácom trávniku rovesníkov z Blackburnu vysoko 5:0. Hetrik zaznamenal v tejto sezóne strelecky veľmi dobre disponovaný stredopoliar Marsh, zvyšné dva presné zásahy pridal striedajúci Canós.

LFC - Blackburn 5:0

góly: Marsh 3, Canós 2

zostava: Firth - Lewis, Whelan, Brewitt (46. Hart), Polgar, Alexander, Nicholas, Kane, Marsh, Ejaria (46. Canós), Dhanda (75. Watts).

 
Sklenený Sturridge sa opäť zranil!

V dobe, kedy služby anglického útočníka Daniela Sturridga potrebujeme viac ako veľmi, je tu ďalšia nepríjemná správa. Studge sa síce vystrábil z niekoľkotýždňového zranenia stehna, na piatkovom tréningu si ale natiahol lýtkový sval a bude pauzovať ďalší mesiac.

25-ročný útočník tak potvrdzuje, že jeho najväčším problémom a zároveň brzdou v potenciálnom rozlete je zdravie, ktoré ho opakovane zrádza.

"Všetko nasvedčuje tomu, že Daniel bude mimo hry ďalšie štyri týždne. Je to pre nás veľká rana," informuje Brendan Rodgers.

 
Nepríjemná prehra liverpoolskej 21-ky

The Reds do 21 rokov sa v dueli s rovesníkmi zo Southamptonu doma na Anfielde nedarilo. Dokonca nestrelili ani gól, aj ten jeden, ktorý The Saints vyťahovali zo svojej siete ide na konto hráča hostí  vlastný si ho po akcii Sinclaira strelil Mason.

LFC - Southampton 1:3

góly LFC: vlastný

zostava: Ward - Randall (Trickett-Smith 64), Stewart, L. Jones, Maguire, J. Williams, A. Phillips (O’Hanlon 78), Brannagan, H. Wilson, McLaughlin (Rossiter 45), J. Sinclair

 
Zranený je aj Marković

Aby tých zranených nebolo málo, out je na 2-3 týždne aj Lazar Marković, ktorý si zranenie privodil v reprezentačnom drese Srbska. Jeden by tie medzištátne zápasy zakázal. Aktuálne totiž maródia Flanagan, Sturridge (je blízko k návratu), Lovren, M. Sakho, Marković, Suso, Emre Can a Allen.

 
18-ka v dueli s Man City neuspela

Liverpoolska 18-ka prehrala doma v Kirkby ligový zápas s Manchestrom City a to pomerom 2:4. O góly The Reds sa postarali Canós a Harry Wilson.

LFC - Man City 2:4

góly: Canós, H. Wilson

zostava: Firth - Whelan, Hart, Brewitt, Polgár, Ejaria, A. Phillips, Marsh, Canós (Watts), Nicholas (Simmonds), H. Wilson

 
Suso je zranený

Španielsky mladík Suso sa o pár dní podrobí operácii triesel, ktorá ho vyradí až do približne 5. 12. Technický futbalista odohral v tejto sezóne za The Reds len 22 minút v zápase 3. kola League Cupu proti M´Brough, ktorý aj v penaltovom rozstrele rozhodol.

 

Prestupové info

všetky info >> klikni


Liverpool FC

názov: LIVERPOOL FC
založený: 15.3. 1892
klubové farby: červená
prezývky: The Reds, LFC, Merseysiders

káder 14/15, stiahni: foto v plnom rozlíšení
majiteľ: Fenway Sports Group (USA)
štadión: Anfield (45.276 divákov)
úspechy: 18x majster Anglicka, 5x Liga majstrov (PEM), 3x Európska liga (Pohár UEFA), 7x FA Cup, 8x League Cup, 15x Community Shield, 3x Európsky Superpohár

Infobox

►►® LFCWAY_COM (v prevádzke od októbra 2008)
►► preklady, vlastné články, blogy, glosy, A-team, Akadémia, previews, zápasové komentáre, špeciály, rozhovory s fans, Fantasy League, lístky na zápasy, grafika, štatistiky, hráči na hosťovaniach, súpiska A-team, súpiska Akadémia, rozpis zápasov a výsledky A-teamu, rozpis zápasov a výsledky U21, rozpis zápasov a výsledky U18, vaša ideálna zostava, tipy redakcie, fanzone, komix, história LFC, chorály, videosekcia
►► lfcway.com_chat: porozprávajte sa s ďalšími fans The Reds
►► redakčný_tím
►► lfcway.com_VIDEO: naše videá

 


►► Chceš nám pomôcť s aktualizáciou webu?
►► Máš nápady, ktoré by ho mohli skvalitniť?
Staň sa súčasťou redakcie LFCWAY.COM !!!
►► Hľadáš priestor, kde by si si mohol oddýchnuť od bulváru a špekulácií a prečítať si aj niečo iné?
►► Chceš vymeniť banner či umiestniť reklamu u nás?
Kontaktuj nás na lfcway@gmail.com a info@lfcway.com

 


pre fans baseballu

bazénová chemie

fórum pre tipérov

Sportuj.com

Posledné komentáre

  • A ty bys Stevieho nechal proti Realu sedět? čítaj viac
    napísal Xabi18
  • mno vsetko je to pekne.. ale nehnevajte sa na mna, 34 rocny chlap nemoze hrat na... čítaj viac
    napísal oravisch
  • kéžby je četl i Brendan :) čítaj viac
    napísal Xabi18
  • Super prewiew, čteš my myšlenky Xabi :lol: čítaj viac
    napísal maaara
  • mozno som prehliadol, ale doposial som nevidel nic oficialne, ci doveryhodne, k... čítaj viac
    napísal kwopor
  • yogino, ale keď si nasadis ich okuliare uvidíš to rovnako... :D inak ja už nevie... čítaj viac
    napísal pino
  • Chlapi, nehnevajte sa, ale zvalovat vsetko len na Rodgersa je kratkozrake. Ja si... čítaj viac
    napísal Yogino
  • Suhlas, ale u Rodgersa to vidim tak, ze robi len to, co mu pride SMS-kou z poza ... čítaj viac
    napísal Rob Roy
  • U mě je to spíš tak, že sem nechtěl uvěřit tomu, že můj milovaný LFC udělá za 10... čítaj viac
    napísal Marahera